Intuïtieve gezicht - hoofdhuid massage in combinatie met een heerlijke geur beleving, samen een echte wellness ervaring.


Tijdens de massage gebruik ik verschillende etherische oliën en geef healing tijdens de hoofdhuid massage het zorgt voor een heerlijke ontspanning.

na afloop een heerlijke cocktail van fruit en mineraalwater.

Intuïtieve gezicht - hoofdhuid massage c.a. 45 min. 40 euro
Intuïtieve massage - gezichtsbehandeling

incl. decolleté, armen en handen

Voor dat ik begin, laat ik je eerst even ontspannen door gebruik te maken van klankschaaltherapie om de meridianen te openen, dit zorgt voor een betere energie circulatie door het lichaam. (optioneel)

Daarna wordt het gezicht gereinigd gevolgd door een ontspannende massage van het gezicht en hoofd, decolleté, arm en hand waardoor d.m.v. drukpunten (meridianen ) de bloedcirculatie word gestimuleerd. Deze massage zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd via de lymfeklieren.

Door de behandeling zal de moeheid en stress uit het gezicht verdwijnen, het gezicht ontspant zich beter waardoor je een zachte uitstraling krijgt.
Intuïtieve massage - gezichtsbehandeling c.a. 45 min. 40 euro

Lichaams Healing -chakra massage

Voor deze massage gebruik ik hotstones en geef ik chakra massage.

Tijdens de massage geef ik ook healing waarbij ik de aura en chakra,s schoonmaak zodat het lichaam & geest beter in balans komt.
Lichaams Healing-chakra massage van 60 min.

kosten 50 euro

Acupressuur-chakra massage

armen, handen, rug, nek en hoofd

Het effect van acupressuurmassage is dat de energie beter gaat stromen en spanningen uit het lichaam verdwijnen hierdoor kunnen pijnklachten worden verminderd.

Na de acupressuurmassage geef ik als laatste healing om de massage af te sluiten.

Acupressuur-chakramassage van 30 min. kosten 40 euro

0